29 aug. 2013

Films die ik nog graag wil zien...

Er zijn altijd een paar films die wel op het lijstje 'Wil ik graag zien' staan. Dit kunnen nieuwe films zijn, oude klassiekers, romkom's, chickflick's, actiefilms, zwijmelfilms of tranen met tuitenfilms. Bij mij is het een lijstje met de meest uiteenlopende films. Vandaag deel ik dit lijstje met jullie, welke films wil ik nog graag zien?Ik heb driekwart van de film the Notebook gezien, dat stuk vond ik geweldig. Helaas had ik het begin van de film gemist en daarom weet ik niet goed hoe het begon (ik heb natuurlijk wel een vermoeden). Dus the Notebook wil ik wel heel graag zien =)/
Dit lijkt mij een interessante film, hij heet the Curios Case of Benjamin Button. Het gaat over een jongetje dat wordt geboren als een oude man en steeds jonger wordt in zijn leven (like whutt...). Ik ben heel erg benieuwd naar deze film, echt heel erg... daarom zal ik hem denk ik wel snel gaan kijken.
Niemand kan op tegen de Minions, deze kleine, gele mannetjes zijn gewoon awesome. Daarom wil ik heel graag de film Despicable Me 2 zien. Eigenlijk heb ik hier niet veel meer over te zeggen ^^.
Nog een 'deel 2' van een film, Monsters Inc University wil ik ook heel erg graag zien. Ik ben een weekje geleden naar een Pixar tentoonstelling geweest in Amsterdam en ben daarom ook helemaal in de Pixar Sferen. Monsters Inc University lijkt me echt geweldig!
Ik wil heel graag up to date komen met de serie Pretty Little Liars. Waar ik nu bij seizoen twee, aflevering 14 ben zijn ze in Amerika al bij seizoen vier. Alle afleveringen duren ongeveer 40 minuten dus ik ben er al redelijk lang mee bezig./Pretty Little Liars is echt mijn all time favourite serie <3.

Welke films wil jij nog graag zien? xMarije

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...