19 aug. 2013

Essence Me & My Ice Cream Cream Blush

 Ik hou van ijs, ik vind het echt heerlijk. Softijsjes, waterijsjes maar het allerliefst, Italiaans schepijs. Bolletjes met de meest uiteenlopende smaken in de meest vrolijke kleurtjes. De nieuwe Essence Limited Edition is helemaal ge├»nspireerd op ijs, niet op de felle ijskleurtjes zoals mango, smurfen en bubblegum, meer op de pasteltinten zoals pistache en yoghurtijs. Deze prachtige cream blush zit ook in de collectie en ging meteen mijn winkelmandje in.Het uiterlijk van de blush vind ik heel erg schattig. Hoewel het plastic er alles behalve vintage uitziet vind ik de verpakking wel zo'n effect geven. Dat komt door het lijstje dat om Me & My Ice Cream heen staat. Ik vind de verpakking wel een beetje kitsch, maar dat zijn we wel een beetje gewend van Essence.
Ik kocht de blush in de kleur 01 Ice Bomb. Het is een prachtige koraalkleur met een lichte shimmer erin. Ik vind hem echt prachtig, werkelijk waar prachtig. Wat ik wel een beetje opvallend vind is dat er maar een kleur (cream) blush in de hele limited edition zit. Dat vind ik toch een beetje, minimaal. Maar ja, wie weet is hij wel zo mooi dat ik dat meteen weer vergeet.

Swatch foto's van deze blush maken was redelijk lastig, ik hoop dat de blush goed overkomt op camera. Het is in ieder geval een koraalkleurtje dat een beetje naar oranje neigt. De shimmer is niet overdreven en daarom heel subtiel. Het pigment van de blush is redelijk, niet zo goed voor een cream blush. Wel is hij makkelijk aan te brengen.
Mijn gezicht zonder make-up, wel lijkt het door het licht iets roder.
De blush op mijn wangen. Het is een prachtig kleurtje en geeft je een heel gezonde kleur. Ik moet zeggen dat de foto's de blush niet mooi laten overkomen.
Full face foto met de blush op.
Ik ben heel erg tevreden met de blush. Het kleurtje is prachtig en best wel opvallend (zou je niet denken als je de foto's bekijkt). De prijs van deze blush is heel erg fijn en daarom raad ik je zeker aan om hem te kopen.
De Essence Me & My Ice Cream Cream Blush kost 2,80 en is onder andere te koop bij Kruidvat.
xMarije

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...