13 aug. 2013

Batiste Tropical Droogshampoo

Soms dan heb je even geen tijd om je haar te wassen, of je haar ziet er zo ontzettend vet uit. Dit soort momenten komen bij mij eigenlijk best vaak voor. Droogshampoo is dan de oplossing. Je sprayt het op de vette stukken van je haar, je kamt of borstelt het uit en je haar heeft direct een boost gekregen. Ik kocht de Batiste Droogshampoo in Tropical om eens uitgebreid te testen. Want mijn haar heeft wel eens een boost nodig.


Hou je ook van het zand tussen je tenen? Hou je van de zon, zee, strand en feesten? Batiste Tropical droogshampoo is de must have voor de zomer!
Tropische sferen, kokos aroma’s en party vibes zijn in de bus van Batiste Tropical droogshampoo ‘gevangen’. Met de exotische kokosgeur, ruikt je haar altijd lekker en ideaal om het zomergevoel ook thuis vast te houden.- Batiste Website
Ik kocht een minivariant van Batiste in Tropical. Dit is een droogshampoo met een kokosgeurtje. Waarom ik deze kocht? Ik wist niet zeker of de droogshampoos mij zouden bevallen dus daarom wou ik een minivariant kopen. Dit was de enige minivariant die ik kon krijgen. 
Ik vind de verpakking leuk en vrolijk. De combinatie van de gele achtergrond met de groene bloemen geeft het een heel leuk geheel. Ik krijg echt meteen zo'n zomers gevoel. De flacon ligt fijn in de hand, lekker glad. Ook vind ik het miniformaat eigenlijk ideaal.
De ingrediƫntenlijst, zelf zeggen al deze dingen mij niet zo veel maar ik begrijp dat anderen van jullie hier wel wat aan hebben ^-^.
Ik ben echt trots op deze foto ^-^.  (Het duurde een kwartier om hem te maken). Zoals je ziet is de substantie die uit de flacon komt ontzettend wit, niet gek als je bedenkt dat droogshampoo eigenlijk een soort witte poeder is die je in je haar spuit.

De droogshampoo ruikt sterk naar kokos, wat natuurlijk te verwachten is bij een 'tropical' editie. Er staat ook duidelijk op dat de droogshampoo naar kokos ruikt. Normaal vind ik kokos helemaal geen lekkere geur. Maar eigenlijk vind ik het bij deze droogshampoo meevallen. De kokosgeur is niet vreselijk sterk en dat is heel erg fijn.

 Het spijt me dat er geen voor en na foto's bij dit review zijn. De foto's waren slecht met de belichting en bewogen. Wel kan ik zeggen dat deze droogshampoo zijn werk goed doet. Ik ben heel erg blij met mijn aankoop en ik raad jullie deze droogshampoo  zeker aan. Hij laat geen witte waas achter en de kokosgeur blijft niet zo heel lang hangen. Je haar lijkt minder vet en ziet er mooi uit.

De Batiste Droogshampoo in Tropical Mini is voor €1,99 te koop bij Kruidvat.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...