6 aug. 2013

30 days challenge // day 6


 Oké, voordat we beginnen moet ik even iets vertellen.. *slap tromgeroffel* ik ga de 30 days challenge en de 30 days photo challenge samen in 1 bericht doen. Als Marije weer terugkomt wordt het een beetje onhandig als ik 2 van die berichten elke dag doe en ook wil ik nog andere berichten schrijven behalve de 30 days challenge. Dus vanaf nu gaan ze samen, in vrede en harmonie (pfffts).

Photo challenge: childhood memory

Normal challenge: What band or musician is most important to you?

Klik op Meer lezen voor de challenges.

Childhood memory

Ik moest hier even over nadenken, maar na een blik onder mijn bed (waar allemaal dozen vol rommel staan) wist ik het al. De kookdoos. Ik vond het vroeger altijd heel erg leuk om met mijn vriendinnetjes restaurantje te spelen en dan mocht één iemand de ober zijn, de ander de kok en de andere weer de gast. We vonden het altijd superleuk om het menu te maken en met een plastic dienblad al het eten op te dienen enzo n.n.
What band or musician is the most important to you?

Ook nu zat ik weer te twijfelen, want ik word echt nooit moe van de muziek van The Killers, maar ik vind Imagine Dragons veel sympathieker op een of andere manier. Misschien komt dat doordat ze niet zo beroemd zijn als The Killers, maar ze zijn veel actiever op social media en maken een heleboel foto's van leuke dingen die ze hebben gekregen van hun fans, dus eigenlijk vind ik ze daarom ook leuker dan The Killers. Maar ik kan niet zeggen wie beter is qua muziek, daar ga ik maanden over peinzen als je echt een antwoord wilt.

Xx Irene
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...