3 aug. 2013

30 days challenge // day 3


3. Describe your day, in great detail

ik heb extra lang gewacht om echt mijn hele dag te kunnen beschrijven, maar natuurlijk ga ik het niet te lang laten maken. Tenminste dat ga ik proberen. Let's go. Waarschijnlijk lees je dit trouwens pas morgenochtend.


Foto van: Tumblr
                               
Ochtend
Ik word wakker van gepraat uit mijn ouders' kamer en geschuif.  Het bed wordt vervangen door een ander bed, concludeer ik uit wat ik hoor. Ik wil nog lang niet opstaan, dus ga ik The Tales of Beedle and Bard lezen. Ik heb het al snel uit. Ik hoor voetstappen op de trap die van zolder komt en hoor aan het geluid van zijn voetstappen dat het mijn oudste broer Twan is. Als hij al naar beneden komt moet ik wel heel laat hebben uitgeslapen. Als ik met moeite mijn bed uit gekomen ben en na een paar minuten mijn ochtendjas onder de wasbak in de badkamer vind (logische plaats), ga ik naar beneden. Op het klokje boven de magnetron staat er in groene cijfers dat het pas 4 over half 10 is. Jeetje wat vroeg. Ik eet mijn ontbijt dat bestaat uit een zacht broodje hagelslag en melk. In plaats van naar boven te gaan ga ik naar de computer. Ik kruip onder het bureau als een automonteur en kijk waarom het toetsenbord niet werkt. Ik probeer van alles, trek verschillende snoertjes uit de computer en er weer in, maar nog steeds doet het toetsenbord niks. Zucht. Ik zit ongeveer een uur of 2 achter de computer te niksen tot mijn moeder zegt dat ik eindelijk moet gaan douchen. Mokkend gehoorzaam ik.

Middag
Ik doe helemaal niks. Ik zit een beetje te surfen op het internet en heel even ben ik buiten aan het lezen. Maar al snel zit ik weer achter de Ipad, filmpjes aan het kijken op youtube en kijken of er at nieuws is op Facebook. Ik word dat een beetje zat en besluit mijn kamer op te ruimen wat mijn moeder meerdere malen al gevraagd heeft. Ik doe het snel en besluit te kijken naar de schoolspullen die ik heb gekocht, ook de saaie grijze map. Ik had die eigenlijk gekocht zodat ik het op kon pimpen, maar ik weet niet hoe.. Al snel heb ik een idee. Ik plak een A4'tje helemaal vol met leuke dingen uit tijdschriften en knip er later mijn naam in. Ik zoek naar leuke (het liefst engelse) tijdschriften in mijn kamer. Die heb ik natuurlijk niet. Uiteindelijk zit ik opeens Tina's te lezen en een SpangaS magazine. Wat belachelijk allemaal, denk ik bij mezelf. Omdat er niks meer te doen is in mijn kamer en toch geen goede tijdschriften kan vinden ga ik weer naar beneden achter de computer. Voordat ik het weet is het etenstijd.

Foto van: Tumblr
Avond
Ik ben opeens helemaal hyper en zit te stuiteren op de tuinbank. (We eten buiten) We praten over van alles, en ik vertel ook dat ik een tutorial had gezien over hoe je schriften kan maken. Omdat Koen, mijn andere broer nog schriften nodig heeft vraagt hij of ik er een paar voor hem kan maken. Ik kan niet wachten. Ik ga weer achter de computer om te kijken wat ik allemaal nodig heb en reken de kosten uit.  Als ik daar klaar mee ben ga ik weer onzin dingen doen, totdat ik bij de domino day uitzending van 2009 kom. Ik besluit te stoppen, want dat filmpje zal zeker mijn leven niet veranderen en het is ook nog anderhalf uur lang. Ik besef dat ik nog de 30 days challenge moet doen. En hier zit ik, achter de Ipad.

Xx Irene

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...