30 aug. 2013

30 days challenge // day 18


Photo challenge: In your bag

Normal challenge: The tv-show you became addicted to


In your bag
Ik was vandaag naar A'dam geweest en naast een bezoekje aan het Rijksmuseum en Amsterdam Expo had ik ook nog een paar spulletjes gekocht. (Moet ik een shoplog maken?) Je kan 2 boeken zien en verder eigenlijk alleen maar tassen.


The tv-show you became addicted to
Mogen dit er ook meerdere zijn? Ik kijk eigenlijk best wel veel series, maar omdat mijn broer het geluid op een of andere manier stil heeft gemaakt kan ik niet met plezier naar de afleveringen kijken. Hier is dus eigenlijk een lijst van tv-series die ik volg.

Foto van: fan-tas-tic.com
Avatar: The Legend of Korra
In september komt seizoen 2. Spannend!

Community
Soms als ik op tv aan het zappen was kwam ik langs deze serie en ik vond de afleveringen altijd heel erg leuk. Dus besloot ik de eerste paar afleveringen te gaan kijken, maarja, nu kan ik dus niet verder.

Dance Academy
Ik vond deze serie vorig jaar echt superleuk, nu vind ik 'm oke. Toch wil ik seizoen 3 kijken, dat kan gelukkig op youtube en heb ik daar niet perse een computer voor nodig.

Pretty Little Liars The First Secret Intro Pretty Little Liars   Halloween Special   The First Secret   Sneak Peeks
Foto van: rickey.org

Pretty Little Liars
Deze heb ik expres als laatst gezet, zodat Marije eerst dacht dat ik het niet meer leuk vind maar dat het uiteindelijk toch op de lijst verschijnt. Natuurlijk zou ik Pretty Little Liars niet vergeten ^-^

Bij welke series kan jij echt niet stoppen met kijken? Laat het weten in de reacties!

Xx Irene

1 opmerking:

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...