27 aug. 2013

30 days challenge // day 17


Photo challenge: On the shelf (Op de kast)

Normal challenge: What do you want to be when you are older? (Wat wil je zijn als je ouder bent?)On the shelf (Op de kast)
Ik wist niet precies wat ik hiervoor moest doen, maar ik had echt geen zin om op een kast te zitten. Daarom heb ik maar de bovenkant van mijn boekenkast gefotografeerd. Boring.


What do you want to be when you are older? (Wat wil je zijn als je ouder bent?)

Ik wil absoluut geen saai beroep hebben. Het liefst iets creatiefs, weet je wat, als Alegria in de toekomst misschien nog groter word zou ik het liefst professioneel blogger zijn. Als dat niet zou lukken ( :( ) zou ik het liefst schrijfster, tijdschriftredactrice, journaliste of tomatenproever worden. Ghehehe.

Xx Irene

3 opmerkingen:

 1. weten jullie misschien een goedkope foundation kwast en ook een budgetproof lipgloss ( 1tje die niet helemaal doorzichtig is) ????
  pleassee snel reageren <3 xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hmmm, voor een goedkope Foundation kwast zou ik je het beste kunnen doorverwijzen naar de Webshop www.eyeslipsface.com wil je liever niet online bestellen dan kun je bij de Hema of Etos naar het huismerk kijken. In de nieuwe collectie van Essence zit een Kabukikwast voor €4,-.

   De Lipglossjeshemel vind je Essence, deze geven een subtiel glittertje of een klein kleurtje, maar het wordt niet overdadig. Ook deze zijn budgetproof, ik hoop dat je hiet iets aan hebt ^^.

   xMarije

   Verwijderen
 2. tnxx die ga ik zeker kopen

  BeantwoordenVerwijderen

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...