19 aug. 2013

30 days challenge // day 14


Photo challenge: Flowers

Normal challenge: Celebrity crush


Flowers

Dit is echt een hele vage foto ahaha. Ik heb nu nog echt geen idee hoe ik met de camera die ik nu gebruik dus nu is het enige wat je helder ziet het stengelding van de lamp -_-.


Celebrity Crush

Foto van: onotheydidnt
Deze was niet zo moeilijk. Darren Criss. Hij speelt natuurlijk Blaine in Glee maar daar kijk ik dus niet naar, naast Glee zit hij ook in de theatergroep Starkid. Zij hebben een soort parodie musical gemaakt van Harry Potter. Het heeft 3 delen: A Very Potter Musical, A Very Potter Sequel en A Very Potter Senior Year.
Nadat ik net was begonnen met het kijken van het eerste deel zag ik ook een filmpje schmoyoho waar hij dus meezong (Schmoyoho is een groep die vooral fragmenten uit het nieuws in een liedje veranderd).  Hij kan echt goed zingen, en toen begon ik een beetje verder te zoeken naar filmpjes van hem. Blijkt het ook nog dat hij vrolijk is, grappig en open. Met open kom ik omdat hij in een interview met Ellen Degeneres vertelde dat hij er zich niet raar bij voelde dat hij eigenlijk hetero is maar homo speelt in Glee, en dat hij ook geen probleem heeft met homo's in het algemeen. Dus. Ehh.. ja.
(En eerlijk gezegd is hij ook niet heel erg lelijk)

Wie is jouw celebrity crush? Laat het weten in de reacties!

Xx Irene

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...