29 jun. 2013

Zomer shoplog #2

Foto van WeHeartIt
Hoi,
ik weet het, ik heb al een zomershoplog gedaan. Maar nu ben ik in Parijs dus dat betekent dat ik eindelijk weer eens naar de Gap kon gaan. Het viel eigenlijk best wel tegen maar dat komt omdat ik nu te groot ben geworden voor de kinderkleren en de kleren voor de volwassenen vond ik eigenlijk te donker voor de zomer. Er was alleen maar blauw, wit en zwart.. Ookal waren niet alle kleren naar mijn smaak heb ik toch flink ingeslagen en ben ik ook nog even langs de Accesorize geweest. Ok√©, genoeg gebabbel, hier zijn de foto's: 


GAP:
Dit zijn alle shirtjes die ik bij de Gap heb gekocht. De eerste van links is van de volwassenen afdeling en de andere 3 zijn van de kinderafdeling. Ik denk eigenlijk dat mijn favoriet de linker is. Ik weet niet zo goed waarom, maar ik vind hem gewoon mooi. Daarna vind ik natuurlijk de rechter het leukst. Je kunt het niet zo goed zien op de foto, maar op de achtergrond zijn allemaal sterretjes. En die kitten.. awwwwwwwgh!
Deze twee hemden zijn allebei van de volwassenen afdeling. Er is eigenlijk niet zoveel over te zeggen. De rechter is trouwens strekbaar, anders had ik hem nooit gepast.
En dit zijn de shorts. Ik vond het wel fijn dat de shorts bij de Gap niet zo verschrikkelijk kort zijn, als ze te lang zijn kan je ze gewoon omslaan. Omdat de linkershort iets te wijd voor mij was hadden we ook de riem gekocht die daar boven de shorts ligt.

Accesorize:


Ik vond de portemonnee die ik eerst had altijd verschrikkelijk lelijk, maar toen kwam ik deze leuke tegen. Er was ook nog een met een donkerblauwe kleur en een gesp in de vorm van een hartje, maar deze vond ik veel leuker. Bij de accesorize hebben ze altijd hele leuke printjes en dat soort dingen, zoals je aan de binnenkant van deze portemonnee ziet:
KABAM, BLOEMEN BLOEMEN BLOEMEN OVERAL ZIJN BLOEMEN.
Last but not least, mijn schooltas voor volgend jaar. Ik weet het, hij is een beetje gigantisch, maar ik vond hem echt niet normaal leuk en geweldig. Ik zat eerst te twijfelen door de grootte, maar ja, beter te groot dan te klein. 

Dit was dan alles, ik ben superblij met alle aankopen, ookal was het wel verschrikkelijk duur (1 short 30 euro o.O). 

Xx Irene
1 opmerking:

  1. O wat een leuke kleren zeg. Die portemonnee is het einde. Hartstikke leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...