2 apr. 2013

Mijn Schriftenverzameling :)Hallo :).
Zoals jullie misschien al weten maak ik echt een sport van schriften, mapjes, post-its en nog veel meer verzamelen, dus wou ik even mijn schriftenverzameling laten zien. In het middelste plaatje hierboven kan je al mijn schriften zien, helaas missen er een paar die ik niet kon vinden. Maar dit zijn er in ieder geval al een heleboel. Ik ga niet over elk schrift vertellen waar het vandaan komt enzo, alleen over de belangrijkste ga ik wat dingetjes vertellen ;).


Deze heb ik ongeveer anderhalf jaar geleden gekregen van een vriendin van mijn moeder en ik ben er haar echt eeuwig dankbaar voor. Het is echt een geweldig schrift, er zitten 5 tabbladen in die je eruit kunt halen en op een andere plek weer vast kunt maken en de blaadjes kan je ook nog eruit scheuren en eventueel in een map doen. Ik heb er heel lang niks mee gedaan omdat ik bang was dat ik het niet meer zou gebruiken en dat ik het schrift verpest zou hebben, maar nu ik op de middelbare school zit kan ik het goed gebruiken voor samenvattingen voor SO's of proefwerken.

Dit superschattige schriftje had ik een tijdje geleden van Marije gekregen voor mijn verjaardag. Het is weer een geweldig handig schriftje met tabbladen. Ik gebruik het nu voor allemaal lijstjes. Op het rechterplaatje kan je zien wat Marije op de eerste pagina had geschreven. Awwwwwwwwh ♥.Deze heb ik 2 jaar geleden gekocht met mijn Opa en Oma in Parijs om later te gebruiken als plakboek. Ik heb er niet zoveel in geplakt, maar 1 dag, toen ik in een creatieve bui was, heb ik een Tina verknipt en allemaal dingen erin gelijmd. Ik schaam me er nu best voor, maar nog steeds is het een belangrijk schrift voor
me.


Deze zag ik in de Hema liggen toen ik er met vriendinnen was en zij waren er ook meteen verliefd op. Ik wist dat ik het niet ging gebruiken maar toch hebben we alle drie er een gekocht. Daarna hebben we op het vakje waar je papieren enzo in kan doen een papiertje op geplakt en er in funky letters ''This book belongs to... Irene.'' op geschreven. Mijn vriendinnen natuurlijk met hun eigen naam. Het is een multischrift omdat er een klein kalendertje inzit waarbij jezelf de maand en de nummers van de dagen in kan vullen, een vakje om je papieren in te doen en een kladblok in zit. Superhandig, maar nog steeds heb ik het niet veel gebruikt.
Dit prachtige schrift zag ik een tijdje geleden bij de V&D, ik was er meteen hopeloos verliefd op geworden. Het had ten eerste ringen, wat ik altijd wel fijner vind bij schriften en het had een supermooie voorkant en achterkant. Het had geen extra's ofzo, maar het is echt een geweldig mooi schrift. Ik gebruik het nu om ideeën voor verhalen op te schrijven. 


En dan, last but not least, mijn dagboek. Ik heb het al sinds groep 6, maar ik heb het soms voor meer dan een halfjaar laten liggen. Ik ben niet zo'n type dat elke dag schrijft, ik schrijf er alleen in als ik zin heb om mijn   gevoelens te uiten. Ik vind het best leuk om dingen terug te lezen. Bijvoorbeeld deze pagina, dat was geschreven in de tijd dat ik opmerkelijk laat naar bed ging:
"IK MOET NU GEWOON OM HALF 10 NAAR MIJN KAMER, TERWIJL IK NORMAAL ALTIJD TOT 11 UUR OP MAG BLIJVEN. WAAROM DOEN ZE DIT? IK SNAP HET ECHT NIET. VOORDAT JE ME TE VROEG NAAR BED GAAT STUREN OVERLEG DAN. OVERLEG!! OKÉ, IK GA PROBEREN OM MIJN WOEDE OP EEN GOEDE MANIER AF TE REAGEREN
GRRRR
GRRRR
GRRRR
GRRRR
GRRRR
GRRRR
GRRRR
GRRRR
GRRRR
GRRRR
GRRRR
DIT WERKT NIET!!! OKÉ, IK GA GEWOON EEN PAAR DINGEN DIE IK NIET SNAP AAN DE SAMENLEVING OP SCHRIJVEN."
Toen volgde er allemaal gedoe over mensen die vooroordelen over anderen hebben, daarna stond er midden op een pagina:
''KIP. (Ik voel me nu wel beter.)"
Ik heb geen idee waar dat kip vandaan is gekomen, maar gelukkig was ik daarna weer bedaard.

Dit was alles voor nu :).
Xx Irene

P.S: De foto's zijn zo in hokjes geplaatst enzo met behulp van de app FrameArtist. Het kost geen geld, en het is echt een superhandige app, dus als je het ervoor over hebt om het te installeren zou ik het zeker doen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...