12 apr. 2013

30 Days Draw Challenge

Ik ga hem doen... echt waar. Nadat mijn beste vriendin urenlang aan mijn kop heeft lopen zeuren of ik hem wou doen... is het nu eindelijk zover. Ik ben ontzettend bang wat jullie er van vinden, ik ga de 30 Days Draw Challenge doen. Voor de mensen die niet weten wat de 30 days draw challenge inhoudt. Het komt erop neer dat je een maand lang elke dag een tekening maakt met een opdracht. Hierbij de opdrachten:


Als ik eerlijk ben wou ik dit eerst echt niet. Omdat ik bang ben wat jullie ervan vinden, of ik het wel volhoudt en of ik wel goed genoeg ben. Ik ben een realistische tekenaar maar heb bij deze challenge er juist voor gekozen om in de favoriete stijl van Iris (mijn beste vriendin) te tekenen, dupple dot eye (zo heb ik hetzelf genoemd). Deze tekenstijl heeft zich bij mij ontwikkelt in groep 8 en is een stuk sneller en makkelijker dan realistisch. Zo teken ik over een dupple dot eye poppetje tien minuutjes en over een realistisch portret 4 uur, makkelijker dus.

De eerste tekening is simpel. Het idee was om mijzelf te tekenen zoals ik er nu uitzie. Ik draag vandaag mijn haar met een haarschuifje naar een kant en draag mijn streepjesshirt en mijn moustache ketting. Maar ik vond hem zo saai. Dus heb ik eromheen wat typisch Marije dingetjes gedaan. Ik hoop dat jullie het leuk vinden en reageer <3.

xxMarije

3 opmerkingen:

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...