14 mrt. 2013

Prachtige kamer inspiriririatie.


Ik hou van de site We Heart It. Plaats de meest mooie, grappig en leuke plaatjes op een site en heart ze. Geweldig, leuk en lief. Er zijn drie dingen waar ik altijd naar kijk op We Heart It; Plaatjes voor webdesignen. Ik webdesign namelijk vaak en op We Heart It vind je sowieso de mooiste. In dit bericht post ik prachtige kamers, misschien voor inspiririratie?

Dit soort kamers vind ik altijd heel mooi. Foto's met een mooie quote. En de lampjes, DE LAMPJES. Ik wil altijd al (kerst)lampjes op mijn En ik hou sowieso van knusse kamers met kussens, posters en schattige bloemetjesgordijnen.Ik ben gek op dromenvangers. Ze geven me een veilig gevoel (hoe cliché). Ik vind kamers met persoonlijke foto's altijd leuk. De lambrisering maakt een kamer al snel een beetje kil, maar deze kamer is goed ingericht door het 'cosy' bed en de foto's. Ik zou echt elk moment in dat bed kunnen springen en gaan dansen.
Ik ben ontzettende fan van dat bankje. Zo ontzettend simpel maar zo ontzettend mooi! Ik heb namelijk als boekenliefhebber een te kleine boekenkast. Dit is de perfecte oplossing! En je kan er in een relaxte houding gaan liggen en onder je graaien om een boek te pakken. Ik ga dit uitvoeren. Ik voel het.


Hope you guys like this. Ik zal als dit een succes wordt met een nieuwe komen! Love you guys. xMarije

2 opmerkingen:

  1. wow jaloerss!

    ik volg jullie, willen jullie terug volgen? :)

    xx Sophie
    fashiondreamsforever.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...