31 mrt. 2013

Liedjes waar je vrolijk van wordt.

We hebben laatst al een keer jankliedjes gehad. Dus daarom kwam ik nu eigenlijk op het idee om vrolijke liedjes te posten :). Ook omdat de zomer er (hopelijk) aan zit te komen.Mr. Blue Sky van de Electric Light Orchestra. Sjezuss, wat is dit een leuk liedje. Het is al best oud maar dat maakt mij echt niets uit. Dit zing ik altijd mee en ik dans hier als een gek op als ik alleen ben. Er zit gewoon zo'n vrolijk deuntje bij. Ik denk dat dit wel mijn favoriete liedje at the moment is, samen met Heart Attack van Demi Lovato.
Irene, lieverd bedankt! Wat vind ik dit liedje leuk en vrolijk. Ik krijg hier echt spontane zomergevoelens en lentekriebels van. Dat klap gedeelte dat door het hele liedje is zo ontzettend leuk. Ik word dus serieus zo vrolijk nu ik dit zo schrijf, ahahha.
Als er een film is die ik graag wil zien is het Pitch Perfect wel. Ik hoor er zulke leuke dingen over en Fat Amy, FAT AMY. Die quote heb ik wel vaak genoeg gezien op twitter: 'I'm Fat Amy' 'You call yourself Fat Amy?' 'Yes, so twig bitches like you don't do it behind my back'. En Anna Kendrick, wat zingt ze hier mooi. Om nog niet te spreken over de muziek die compleet gemaakt is met een plastic bekertje.
Dit vind ik een leuk liedje. Dat kan wederom komen omdat ik op dit liedje verkering kreeg. Maarja, dat maakt niet uit. Bij dit liedje zie ik mezelf al met vriendinnen helemaal gek doen op een strand. En het blijft gewoon ontzettend in je hoofd zitten.

Al een beetje vrolijker geworden? Ik hoop het wel.
Love you guys, xMarije

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...