16 mrt. 2013

Liebster Award!

Ik (Marije) kreeg laatst een berichtje binnen van Isabel en Floortje van Unique Fashion. Zij hebben ons genomineerd voor de Liebster Award! Mijn reactie toen ik dat te horen kreeg: 'Krijgen we een prijs? Wat is de Liebster Award?' Ik ging dus even rondzoeken op google en het blog van Isabel en Floortje en kwam achter dit leuke concept. Je wordt door een ander blog genomineerd voor de Liebster Award. Dan vertel je eerst op een blogpost door welk persoontje je bent genomineerd, in ons geval dus Isabel en Floortje van Unique Fashion  (bedankt meiden!). Maar nu is er nog een blog dat ons heeft genomineerd. Het blog van Claire genaamd Duiventrosje.
Daarna vertel je 11 random dingen over jezelf... okaayyy hier komt ie:
Marije
1. Ik heb een obsessie voor snorren. Ik heb twee shirts, drie kettingen en zes gummen met een snor (FANGIRLL).


2. Ik lust geen drankjes met prik erin, cola, fanta, sprite en spa rood gaan er bij mij dus niet in. Ik leef zowat op Spa Fruit, appelsap en Arizona. 
3. Ik kan niet zonder gevlochten armbandjes. ALTIJD als ik in een ver land kom moet ik er eentje kopen. Ik heb armbandjes uit Java, Bali, Tanzania, Amerika en Canada. Ik draag bijna altijd armbandjes trouwens. Nu ik dit schrijf draag ik mijn noosa armband, een gevlochten armbandje uit Tanzania en een armbandje dat ik altijd draag, een blauw elastieken koordje met een hartje (met diamantjes) en een kleiner hartje waar 'Enjoy Life' opstaat.

4. Ik ben best wel goed met computers. Okee, ik weet dat je dit niet zo snel achter een meisje als mij zou verwachten... maar ik ben een echte diginerd. Ik los problemen, errors en virussen best wel snel op en mij lukt het ook snel om dingen te downloaden enzo.
5. Mijn favoriete winkels zijn The Sting, Forever21, Claire's en Accesorize.
6. Mijn fantasie is oneindig. Ik ben een echte fantast. Elke dag bedenk ik me weer hoe mijn dag eruit had gezien als ik een fee/draak/heks/gnoom/vampier was geweest...hmppff/
7. Ik heb nog steeds een Nokia mobiel. Iedereen loopt rond met hippe touchscreen mobieltjes en dan ben ik daar nog zo, forever alone.
8. Mijn favoriete apps zitten in een speciaal mapje. Ze heten: Style Me Girl, PhoneFight, Magic Mustache, Twitter en CocoPPa.
9. Ik wil mijn haar ontzettend lang laten groeien maar ik heb het geduld niet.
10. Ik durf geen opvallende dingen te dragen omdat ik bang ben om uitgelachen te worden.
11. Ik heb een heleboel pagina's uit mijn dagboek verscheurd omdat ik ze te negatief/depressief vind.

Maar nu... pampampam. De vragen!

De vragen van Isabel en Floortje:
-Op welke plek ben je het liefste als je aan het bloggen bent?
In de studeerkamer op de computer. Of in de tuin met een laptop.

-Wat is jouw perfecte ontbijt?
FROSTIES. Ik hou van Frosties. Frosties is het lekkerste ontbijt ever. De lekkerste cornflakes. Ik hou van Frosties. Ik heb ze ontdekt in Londen en ik ben verliefd. Ik eet één zo'n mega pak 

-Hoeveel tijd per dag besteed je gemiddeld aan je blog?
Ik denk zo'n anderhalf tot 2 uur per dag. Daar komt bij productfoto's maken, ideeën bedenken, bloggen (duhh) en plaatjes zoeken :).
-Hoeveel shirtjes liggen/hangen er in jouw kledingkast?
Okee dit gaat lang duren. Ik houuuu van shirtjes. Ik heb te veel shirtjes en daar mag niemand ooit iets over zeggen. Shirtjes zijn mijn leven. Ik heb 2 grappige shirts (Een kat met een snor en een giraffe met lippenstift omkad), 2 normale witte t-shirts (borringg), 3 Abercrombie and Fitch shirtjes en 1 Hollister shirtje. En dan nog 5 normale random shirtjes. 13 (heujj mijn lievelingsgetal) shirtjes in totaal.

-Hoelang per dag besteed je gemiddeld aan het uitzoeken van je kleding?
Ik ben daar echt slecht in. Ik draag best vaak dezelfde kleren maar dat komt ook omdat ik meer zomerkleding dan winterkleding heb. Ik denk dat ik er 5 tot 10 minuten aan kwijt ben. Pffff.


-Ben je een koukleum?
Nee, eigenlijk niet. Ik kan van mijn hockeyteam het beste tegen kou. Ik ben juist meer overgevoelig voor hitte. Ik krijg al bij 20 graden een zwaar charmant, rood zweethoofd. Ik heb ook snel last van benauwdheid en zonne-allergie. Meehh.

-Wat is je favoriete kledingstuk?
Mijn pyjamabroek! Sowieso. Ik ben gek op pyjama's. Ik draag altijd setjes en het liefst van Disney. Ik heb één Winnie de Pooh pyjama, twee Nijntje pyjama's en een hartjes pyjama. Love pyjama's <3. Ze zijn zo lekker zacht en baggy en cozy.

-Welke kledingtrend vind je verschrikkelijk?
Dr. Martens. Hier hoefde ik niet over te twijfelen. Ik vind alleen de zwarte (met studs) mooi. De rest, bwaaghh. Ik vind ze gewoon echt niet mooi.

-Gebruik je veel nagellak?
Ja, ik heb meestal elke dag wel nagellak op. Maar die draag ik dan ook wel een weekje (of twee) :).

-Hoe laat sta je op op een school/werk dag?
Ik haat dit soort vragen, ik haar vroeg opstaan. Maar op een normale schooldag sta ik om 07.15 op. Maar op vrijdag heb ik het eerste uur vrij (thank god) dus dan slaap ik uit tot 9.20. Ik heb namelijk een speciaal rooster waar door ik lesuren van 75 minuten heb. 

-Wat is je favoriete film, en waarom?
Ik heb twee favoriete films. De eerste is The Hungergames (wat een verassing...not). Omdat jaa... ik ben een fangirl. PEENISS FOREVAAAH (Katniss+Peeta, snap je mhihihi). Mijn andere favoriete film is Love Actually. Dit is echt zo'n feel good film. Het gaat over de liefde en hij is zoo lief!

De vragen van Claire:
1. Poets jij je tanden met een elektrische tandenborstel of een normale?
Een elektrische, dat komt omdat ik vaak te weinig poetste en omdat ik lui ben, te lui. Deze elektrische tandenborstel is echt heel handig en fijn. Jaaayy :)

2. Hoelang blog je al?

Ik heb voor Alegria nog een paar blogs gehad. Ook had ik een tumblr maar die is dood. Maar Alegria is mijn eerste, echt goed lopende blog. We hebben nu zo'n 20 tot 45 bezoekers per dag en daar ben ik trots op. Thank you guys <3.

3. Wat voor niveau doe je?

Ik ben een zware nerd want ik doe tto. Op mijn school kan je alleen geen gymnasium in de eerste doen. Maar ik wil wel graag gymnasium in de tweede gaan doen :).


4. Hoelang hoop je nog door te gaan met je blog?

Het liefst tot de dood ons scheidt. Maar als ik eerlijk ben durf ik daar niet zo zeker van te zijn. Ik wil in ieder geval dit blog later samen met Irene net als Teske van Teskuh.nl doen. Fulltime bloggen lijkt me wel echt heel leuk. Ik ben later namelijk van plan om een wereldreis te maken. Dus het lijkt me dan zwaar vet om dat bloggend te doen. En ik zou als ik eerlijk ben nu moeilijk afstand van Alegria kunnen nemen.

5. Wat is je allergrootste wens?

Mijn allegrootste wens is cliché. Ik wil gelukkig worden. Ik wil eigenlijk voor mijn 21ste blij zijn met mezelf, nog steeds een vriend hebben, twee kittens genaamd Nala en Mia, een wereldreis en een studie. Ik weet het, ik wil nogal veel in een korte tijd, maar de kittens kunnen ook later.

6. Wat kan je altijd wel eten?

Chocolalalallalala. Ik houu van chocola. Chocola is mijn motto, mijn levensstijl. Zonder chocola is er voor mij geen leven op aarde meer mogelijk. Nee oké nu serieus. Ik ben gek op chocola net als Ireendepeen. (Dat is dus Irene).

7. Wat is je favoriete vak op school?
Tekenen en art. Zoals sommige van jullie weten ben ik best creatief. Ik vind tekenen echt een heel leuk vak met een hele leuke docent. Als echt leervak vind ik denk ik Nederlands het leukst. Ik weet het ik ben een nerd. Maar ik vind niet dat er iets mis is met zinsontleding.

8. Heb je huisdieren?

Jaaah, ik heb een kat, Confetti. Ze is de liefste kat die je ooit in je hele leven zult zien. Ze is een dikke schildpadkat met een witte buik en een humeurtje. Haar hobby's zijn eten en slapen en ze is mijn held. Én, ze houdt van snorren.

9. Wat wil je later worden?

Jaa, ik weet hoe cliché dit klinkt. Maar ik weet het niet. Ik wil graag iets creatiefs doen. Maar ik zeg het eerlijk ik wil liever geen hbo opleiding doen omdat ik best een hoog niveau heb op school. Ik zeg niet dat er iets mis is met hbo want het allerliefst zou ik een tekenstudie doen. Maar jaa... ja. Ik wil later denk ik gewoon iets met mijn handen doen :).

10. Wat is je ideale ontbijt?

Oehhh,, Dejavu. FROSTIES.

11. Waarom ben je begonnen met bloggen?

Omdat in de zomer van 2009 Irene, ik en een andere vriendin op het idee kwamen om een tijdschrift te maken. Maar dat kostte zoveel werk en tijd dat het niet meer lukte. Op een dag in 2012 skypte ik met Irene en we zeiden beide tegelijk: "Weetjewat... we beginnen een blog" en met succes!
Irene:
Allo :). Hier zijn een paar random dingetjes over mijzelf:
1. Ik vind tomaten echt lekker, maar ik ben echt de enige van de hele wereld die ze lekker vind, tomaten worden niet begrepen. Als er thuis geen chocola is neem ik tomaten. Hmmmmm heerlijk.
2. Als ik een nieuw boek heb gekocht ga ik aan de pagina's ruiken omdat ik die zo heerlijk vind ruiken.

3. Ik hou ervan om liedjes extra lelijk en vals te zingen, dat is veel leuker dan mooi zingen, ookal kan ik dat niet.
4. Als ik me verveel als ik alleen naar huis fiets doe ik in mijn hoofd alsof er zo'n sportjournalist zit die zegt: 'Jeetje zeg Irene is goed in vorm vandaag! Ze gaat als een speer! Ik heb nog nooit in mijn leven iemand zo geweldig zien fietsen!' terwijl ik zo langzaam als een scootmobiel fiets.
5. Ik vind het echt leuk om met Nederlands zinnen te ontleden, maar ik ben echt de enige van de wereld die het leuk vind, ontleden wordt niet begrepen. (Deja vu...)
6. Ik draag nooit, echt NOOIT (oke, heel soms dan) dezelfde sokken. En in het weekend draag ik helemaal geen sokken.

7. Ik kan niet de dag door komen met minder dan 8 of 7 uur slaap. Dat lukt mij gewoon niet.
8. Ik duw heel vaak tegen een deur waar groot 'TREKKEN' op staat, en andersom ook.
9. Als ik gekieteld word maak ik spastische beweging en rare geluiden zoals 'Lsjdabfwiogliu'
10. Ik verzamel schriften en mapjes en allerlei andere super handige, leuke en mooie kantoorspulletjes. Als ik in een winkel met superveel mooie schriften en mapjes kom word  ik gewoon duizelig omdat ik het zo mooi vind.
11. Ik heb geen nokia. Ik heb momenteel geen telefoon, tenminste... ik heb er wel een maar die laad niet op, en ik gebruik heel soms de mobiel van mijn moeder. Zo'n klapperd, het maakt een 'Dingeling!' geluidje als hij dicht gaat. Whihihihi.

En hier presenteer ik U de vragen van Isabel en Floortje:

-Op welke plek ben je het liefste als je aan het bloggen bent?
Hmm... ik denk op de computer op het bureau in de huiskamer omdat ik daar lekker snel kan typen en zo vaak mogelijk chocola kan pakken. 

-Wat is jouw perfecte ontbijt?
Nutella of hagelslag. Ik eet dat eigenlijk al als ontbijt. Er zijn dagen dat ik Nutella eet als ontbijt, er zijn ook dagen dat ik hagelslag eet als ontbijt. Maar in ieder geval nooit iets anders. Oja, natuurlijk ook een heerlijke kop melk erbij. Hmmmmm. Dat is ook nog iets dat ik echt heerlijk vind.


-Hoeveel tijd per dag besteed je gemiddeld aan je blog?
Te weinig, meestal heb ik weinig inspiratie of ik kijk teveel domme youtube filmpjes of ik zit te veel op Gosupermodel. (Twan, als je dit ooit leest, ja ik zit er op en ik ga er niet af. Muahahahaha. )
(Twan is mijn broer en hij denkt dat Gosupermodel stom is)

-Hoeveel shirtjes liggen/hangen er in jouw kledingkast?
Eigenlijk niet zo heel veel. Ik denk iets van 10 die ik ook echt aan doe, en dan nog een paar die vergestopt achterin mijn kast liggen. Ik spreek ook niet zoveel af met mensen en ga dus ook eigenlijk nooit met anderen naar de stad, behalve met mijn moeder. Ja, ik ben 13 jaar oud. Whihihi, I love you Mamskiepamskie

-Hoelang per dag besteed je gemiddeld aan het uitzoeken van je kleding?
Niet zo lang, 5/10 minuten denk ik, want ik douche te lang, ontbijt te lang en blijf te lang in bed liggen. Dus meestal trek ik er snel wat uit, het maakt mij niet zoveel uit als ik dezelfde broek aandoe voor elke dag, met shirts wel want daar heb ik in gezweet (IEWL). In het weekend draag ik meestal gewoon enorme lekker zittende kleren die er afschuwelijk uitzien.

-Ben je een koukleum?
Ja, in de winter (DUHHH). Ik weet het eigenlijk niet zo goed.

-Wat is je favoriete kledingstuk?
Ik denk het lichtblauwe bloesje waarover je kunt lezen in dit bericht. Omdat, uhhh, ik het mooi vind... Het kledingstuk dat ik het meest draag is een zwart dun vestje omdat dat gewoon overal bij past.

-Welke kledingtrend vind je verschrikkelijk?
Uggs. Nou, ik vind het niet zo erg als ze laag zijn en er  nog een beetje normaal uitzien, maar als het vol met glitters zit of een superfelle kleur is kan ik er gewoon niet tegen. Als ze hoog zijn krijg je ook van die olifantenpoten. Ik vind ook dat ze zo lijken op sloffen, en dan draag je ze buiten. Ik bedoel, je gaat toch ook niet buiten in je badjas lopen? Ikzelf zou ze alleen gebruiken voor sloffen, maar daar zijn ze veel te duur voor.


-Gebruik je veel nagellak?
Eigenlijk nooit. Ik heb twee flesjes en als ik het ooit opdoe doe ik het er meteen weer af omdat het er uit ziet alsof ik het heb laten doen door een dronken walvis.

-Hoe laat sta je op op een school/werk dag?
Ik hoor om 7 uur op te staan, maar omdat ik mijn Ipod laatst niet meer als wekker gebruik en omdat ik een beetje te lui ben om op te staan ben ik pas om kwart over 7 uit bed.

-Wat is je favoriete film, en waarom?
Hmmmm.... ik vind dat altijd hele moeilijke vragen, het ligt in welke bui ik ben. Nu ben ik in een bui dat ik zou zeggen dat Forrest Gump mijn favo film is, ookal heb ik die maar 1 keer gezien. Het verhaal is gewoon zo mooi dat Forrest Gump van alles overkomt en dat het meeste gewoon toevallig gebeurt.En hier zijn de vragen van Mademoiselle Claire:

1. Poets jij je tanden met een elektrische tandenborstel of een normale?
Met een elektrische :). Gaat lekker snel.

2. Hoelang blog je al?
Uhhh ik denk misschien een half jaar? Ik heb het tijdsbesef van een... uhm... laat maar ik kan niks verzinnen :c. 

3. Wat voor niveau doe je?
Gymnasium TTO. (*nerd*)

4. Hoelang hoop je nog door te gaan met je blog?
Tot het einde van de regenboog! Waar eenhoorns hun behoeftes doen. (Vraag me niet waar dat op sloeg, ik heb rare momenten.)


5. Wat is je allergrootste wens?
Dat mijn vrienden en familie niet doodgaan en dat ik niet doodga.

6. Wat kan je altijd wel eten?
Tomaten. Hmmmmmmm tomaten....

7. Wat is je favoriete vak op school?
Ik denk Frans, Latijn en Engels. Omdat ik dat snap en omdat ik eenmaal een talenknobbel op mijn hoofdje heb.

8. Heb je huisdieren?
Nope, ook nooit gehad... helaas pindakaas.

9. Wat wil je later worden?
Sinds groep 3 heb ik altijd lerares willen worden en sinds groep 5 heb ik altijd al schrijfster willen worden, dus allebei eigenlijk, maar helaas krijg je daar niet zoveel geld voor. Ik zie wel.

10. Wat is je ideale ontbijt?
Nutella of Hagelslag met een kop melk. (Was dat niet eerder gevraagd? Hihihih Floortje, Isabel en Claire hebben telepathie.)

11. Waarom ben je begonnen met bloggen?
Omdat ik samen met Marije en mijn andere beste vriendin (Quirine) in de zomervakantie voor groep 7 een tijdschrift wou maken, maar daar was eigenlijk nooit wat van gekomen, dus hadden we maar besloten om in eind 2012 een blog te maken.

De mensen die wij nomineren (Ik weet niet of deze mensen al genomineerd zijn) En wij luisteren niet goed want dit zijn er negen. :) Lol.:


De vragen van ons :
1. Wat is het allervieste wat je ooit gegeten hebt?
2. Was je toen je kleiner was anders dan hoe je nu bent?
3. Wat is een item in je kledingkast dat je absoluut niet kan missen?
4. Waar ben je heel erg trots op over jezelf?
5. In welk schoolvak haal je de beste cijfers?
6. Zing je onder de douche? Zoja, wat zing je?
7. Beschrijf jezelf in drie woorden, ze mogen niet negatief zijn.
8. Wat is jou slechtste eigenschap?
9. Waar schaam je je voor?
10. Wat vind jij het mooiste/leukste/coolste plaatje ever?
11. Hoe zou jij later je kinderen noemen?xIrene en Marije


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...