30 mrt. 2013

(Inspirational) Moodboard

Long Time No See. Ik heb twee weken niks gepost maar ik kwam er achter dat ik toch niet zonder jullie kan. Momenteel lig ik stijf van de Strepsils, Paracetemol en Hoestdrank en mis ik twee ontzettend leuke dingen. Ik zou namelijk vannochtend meehelpen bij een toernooi op mijn hockeyclub en ik zou vanavond een verjaardag hebben. Omdat ik toch wel iets beters kan doen dan naar Pretty Little Liars kijken besloot ik Alegria weer op te zoeken.


Terwijl ik op de bank met een kopje thee de Fashionista zat te lezen keek ik naar alle geweldige outfits. Vooral de kledingstijl van Vanessa Hudgens vind ik altijd leuk, boho, hippie. Ook de kledingstijlen van Macbarbie07 en Teske zijn geweldig leuk. Dus ja, hier komt mijn fashion moodboard gemaakt met de site Polyvore.
Dit is hem dan geworden, ik weet het... het is een beetje rommelig. Stuk voor stuk wil ik al deze outfits hebben. Ze doen me een beetje denken aan de stijl van Emily uit Pretty Little Liars (fangirl!). Ik ben echt fan van de boho stijl maar met een grunge tintje. De broek met de scheuren vind ik echt geweldig en het schattige rugzakje ook. Ik heb ook het goede nieuws gekregen dat ik vanaf volgend jaar kleedgeld krijg, mihihii. Dus meer shoplogs en unboxing videos dan!

xMarije

2 opmerkingen:

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...