11 mrt. 2013

Haul en Reviews: Kruidvat

Ik ging eigenlijk cadeautjes shoppen voor een goede vriendin die morgen een operatie ondergaat. Maar nadat ik wat voor haar kocht kon ik me niet inhouden. Ik moest even in de kortingsbak kijken. En ik kwam ook nog achter een goede deal! Ik heb twee dingen gekocht. Allereerst een nagellak van de Essence Colour&Go lijn.
Zo ziet ie eruit. Het is in de kleur 109: Off to Miami! en ik zou het beschrijven als een neonroze/oranje kleur. Het is een combinatie van neon en koraalkleur en daarom sprak het me erg aan. Omdat er bij de Kruidvat op de Essence nagellakjes een 2 voor €3,- actie gold kreeg ik deze voor €1,50. Dat komt omdat een vriendin van mij ook een nagellakje kocht.


Wauwwauwwauw. Wat is dit een mooie kleur. Mijn vermoedens klopte al. De kleur is neon maar zit echt tegen koraal aan. Hier draag ik twee laagjes, hij dekt dus heel goed. Ik vind het wel echt een hele mooie kleur!
Het tweede wat ik heb gekocht is een lipbalm van Essence. NATvent URista is de naam :).Ik heb geen lipbalsempjes en mijn lippen zijn vreselijk (losse velletjes, ge├»rriteerd etc.) Dus ik graaide in de €1,- bak en 
vond een lipbalm. HOERAA!
Dit zit erin, drie verschillende glossjes (balms). Deze lipbalm belooft je lippen te verzorgen en ze een mooie gloss te geven. Dat geloof ik als ik eerlijk ben ook wel als ik ze zo zie.

Zo zien ze eruit op je huid. Links is de barbieroze kleur. De middelste is de middelste en de rechter is de paars/bruine kleur. Zoals je ziet geven ze een echte gloss.
Mijn lippen waren eerst zwaar geïrriteerd. Maar zoals je ziet glimmen ze nu mooi en lijken ze net babylipjes.Vonden jullie het leuk? Loveyaa guyss. xMarije

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...