7 mrt. 2013

Essence Sun Club oogschaduw

Laatst vertelde ik een goede vriendin van mij dat ik eigenlijk helemaal geen oogschaduw(palletjes) had. Zij had dan ook echt zo'n reactie van: 'JIJ?' ja... ik. Dus, raad eens wat ik op mijn verjaardag allemaal van haar kreeg: Een schattige blush met patroontjes, een ontzettend lief armbandje met 'Enjoy Life' erop (ze weet alles zegmaar), een douchegel die voor mij ruikt naar liefde in een flesje én je raad het al, een oogschaduw setje van Essence, Sun Club. Dus laat ik deze maar gaan reviewen!

Zo ziet het eruit. Het is een doorzichtig doosje met twee silhouetten van meisjes erop. Ook staan overal vrolijke bolletjes en lijntjes. Het is een best klein doosje wat je dus overal gemakkelijk mee naar toe kan nemen. Leuk leuk leuk!


Deze kleuren zitten erin. Het zijn allemaal bruinige, nude kleuren. Ik vind ze erg mooi omdat ik hele lichte ogen heb, staan deze kleuren vaak mooi bij mij. Er zitten in elke kleur schattige shimmers, die geven het een mooi effect. Ook zit er een kwastje in! Met een oogschaduw dingetje erbij. Helemaal enthousiast.

De swatches van de bovenste rij. Ik vond ze een verrassend goed pigment hebben! (Oh bwt, mijn armen zijn niet zo harig als ze hier lijken). Ik was vooral verbaasd over de lichte, goudkleurige oogschaduw. Wat heeft die een pigment! 
De tweede rij zijn mooie, echte nude kleuren. Hiervan is het pigment ook goed. Jajaja, ik ben echt zeer positief over dit oogschaduw setje. Ik vind het erg mooie kleuren en ik raad het zeker aan! 

xMarije

1 opmerking:

  1. Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award.:)
    http://isabelfloortje.blogspot.nl/2013/03/liebster-award.html#more

    BeantwoordenVerwijderen

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...