16 mrt. 2013

Collective Wishlist

Wishlists zijn leuk om te maken en ik persoonlijk vind ze ook leuk om te lezen. Maar ik en Irene (Die ik persoonlijk altijd Ilene, Ireen, Ileen, Reen of Ier noem) schrijven natuurlijk niet alleen over Fashion. Dus besloot ik om een collective wishlist te maken. Dus met allerlei random dingen! :)

At first. Deze sokken. Hier heb ik geen woorden voor. De mensen van Urban Outfitters begrijpen mij zo goed. Het is een beer, sokken in de vorm van een beer. Ik wil deze sokken zo ontzettend graag dat ik wil gillen. Ze zijn 11 euro maar omdat ik geen artikelen online mag kopen en volgend jaar kleedgeld krijg gaat dit hem nog niet worden. Balen. Voor de mensen die wel zo gelukkig zijn, je kunt ze hier kopen. Stuur wel even een foto waar je ze aanhebt!
Ik zou de hele winkel van Most Cutest willen kopen maar helaas kan dat niet, balen. Maar Irene, ik kan je hier horen gillen. Dit is een schrift, een schrift met een zwaaiende kikker. Dit zijn dus de dingen die ik leuk vind, kawaii, cuteheid en schriftjes. Dat is dus de reden dat ik en Irene zo op elkaar lijken. Maarja. Omg. Ik wil dit schriftje zo graag. Je kunt ze hier kopen voor 1,95 euro (Mijn eurotekentje doet het niet).
Ik denk niet dat dit uitleg nodig heeft. Dit is een siliconen iPod touch 4 hoesje met een eend. Ik hou van eenden, hoesjes, ipod touch en roze. Dit is geweldig. Ik heb dit iPod touch hoesje gevonden op ebay. Gewoon intypen: 'Ipod touch 4th generation case cute'. Je kunt hem hier kopen.
Ik ben verliefd geworden op deze pyjama. Dat broekje met het strikje en het schattige hemdje. Het past zo goed en staat zo leuk. Ik vind het echt een ontzettend leuk setje en vertrouw me, als ik dit ooit in handen krijg dan draag ik het de hele zomer. De Hele Zomer. En misschien zelfs in de winter. Het liefst zou ik trouwens de hele Forever21 kopen maarja... dat gaat lastig. Je kunt de pyjama hier kopen.
Last but not least. Dit kettinkje van de Forever21. Een schattig ankertje met een bedeltje erbij. Dit kan een outfit echt helemaal afmaken en dat maakt het zo leuk. Het kost maar 4,90 euro! OMG. Maarja. Ik kan dat helaas niet betalen vanwege mijn geldgebrek. Ha-ha. Dit kettinkje kan je hier kopen.

Hopelijk vonden jullie dit een beetje leuk, love you guys. xMarije

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...