13 mrt. 2013

Before I Die I've Done #tag

Ik vind dit zo'n ontzettend mooie tag. Je kent de Before I Die tag wel. Je vind allemaal plaatjes met leuke dingen die je wilt doen voordat je doodgaat. Maarja, dit is anders dit heet: Before I Die I've Done. Dus hier laat ik allemaal dingen zien die ik al gedaan heb en die echt iets menen. Dit kunnen grote dingen zijn, maar ook kleine dingetjes.
Ik en Irene zijn experts op dit gebied. Ik ben één keer echt verhuisd toen ik vier was. Dat was van Schotland naar Nederland. En zoals jullie weten woont mijn vader in Londen, dus ik ga zo vaak mogelijk naar hem toe. Ik ben van jongs af aan opgegroeid in een gezin dat veel vloog en rees. Dus ja. :)Ha-ha, okee. Het is nou niet dat ik er echt over mee kan praten, maar ik bén er geweest, echt waar. Alleen jammer dat ik nog een klein Marije'tje was. Want ik was 8 toen ik met mijn familie en mijn opa naar Amerika ging voor vier weken. Het enige wat ik me nog kan herinneren is dat ik de ster van Mickey Mouse zo mooi vond, hmppff.
Okee, weer over reizen. Maar niet dit jaar maar vorig jaar zomervakantie was ik op Bali. En daar zat ik samen mijn broer te badmintonnen aan het zwembad. En toen kwam er een hele lieve tuinman langs en gaf ons beide een kokosnoot. Ook gaf hij ons een plaatselijke specialiteit, kokosvlees gedoopt in honing, gerold in palmsuiker. Echt heel lekker. Kun je het je voorstellen? Aan een wit strand, azuurblauwe zee, pootjebadend in een zwembad met een rietje in je mond dat uitmond in een kokosnoot.. aaargg was het maar weer zomer.
Het was een van mijn eerste artikelen hier op Alegria, how to: de waterval vlecht. Ik kan hem nog steeds en gebruik regelmatig mijn vriendinnen als proefpersonen. Het wordt echt overschat, het is helemaal niet moeilijk om een watervalvlecht te maken. Gewoon vlechten, laat onderste vallen en een nieuwe pakken. En dat herhalen.
Ik schrijf zelf liedjes. Ik schrijf ze op in mijn dagboek en zing ze zachtjes in mezelf. Ik kan helaas niet gitaar spelen maar wel blokfluit en piano. Ik zou wel graag gitaar willen leren. Liedjes schrijven is net als dagboekschrijven een manier om dingen van je af te zetten, het werkt. Trust me.
Ik kan het. Ik speel nu drie en een half jaar piano en zing daar graag bij. Qua bekende liedjes kan ik Someone Like You - Adele, Scarborough Fair - Simon and Garfunkel en As Tears Go By - The Rolling Stones.


Ik hoop dat jullie deze tag leuk vonden. Als ik eerlijk ben was het een beetje een snellertje. Ik heb morgen namelijk een presentatie (mweeh) en ik en Irene zijn samen met een belachelijk lang artikel over de Liebster Award bezig. Love you guys, Marije

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...