16 feb. 2013

Shoplog - GAP

Als jullie het vorige bericht van mij hebben gelezen weten jullie dat ik nu in Parijs ben, er is hier een hele leuke winkel vlakbij onze verblijfplaats: Gap. Het heeft best simpele kleding maar daarom vind ik het juist zo'n leuke winkel. Vandaag ben ik er weer even naartoe gegaan en daarom presenteer ik U de shoplog uit Parijs ;).

Op het plaatje dat je hieronder ziet zie je linksboven het bloesje en de broek die ik heb gekocht. Op de foto ziet de broek er rood uit maar eigenlijk is hij felroze maar bijna rood :P. Het bloesje zie je beter in de foto rechtsonder en zoals je ziet is het een gewoon, simpel en lichtblauw bloesje. Verder is daar niet zoveel over te zeggen.
Rechtsboven zie je een shirtje met halflange mouwen. Omdat het al februari is heb ik geen zin om nog truien te kopen dus kocht ik maar een lekker los lenteshirtje :). De kraag is trouwens neonroze, wat niet zo goed is te zien op de foto.

Dit was eigenlijk alles wat ik heb gekocht, helaas, maar zoals jullie misschien weten zijn dingen erg duur in Parijs :P.

Xx Irene

P.s: Wisten jullie trouwens dat ik over 8 dagen om half 6 officieel 13 ben? Hcjdiajam ik kan niet wachten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...